CYA Consulting werkwijze

werkwijze

vandaag begint het

WERKWIJZE CYA CONSULTING

MYSTERY BEZOEKEN

CYA voert geplande en ongeplande mystery bezoeken uit bij jouw bedrijf, en bekijkt met een scherpe blik hoe het beter kan. CYA doet dat op een verrassende manier; totaal anders dan de traditionele mystery shoppers of bestaande reviewsystemen in de markt. Het probleem met mysterie shopping en recensies is dat de beoordelingen gedaan worden door ‘het publiek’ en vatbaar zijn voor subjectiviteit. CYA doet dat anders. Een mystery bezoek wordt gedaan door een professional en het rapport dat daaruit voortvloeit bevat slechts objectieve, feitelijke bevindingen. Bovendien wordt jouw bedrijf beoordeeld op maar liefst 23 punten inclusief commercialiteit, hygiene, akoestiek, brand experience en duurzaamheid. CYA kijkt daarbij naar de allerkleinste details, beschrijft kansen en mogelijkheden, en biedt tevens follow-up bezoeken aan voor een continue monitoring van je business.

QUICK FIX

Een uurtje snelle hulp, ook daar kun je CYA voor inschakelen. Dit noemen we de Quick Fix. Heb je geen compleet rapport nodig, maar wil je even sparren met een professional op het gebied van sales, klantvriendelijkheid of winstverbetering? Geen probleem!

SALES UP!

Sales Up! is een verrassende verkooptraining vol humor. Weg met de saaie rollenspellen en slaapverwekkende trainers! Leren én lol hebben in wat je doet is CYA’s motto. Tijdens de salestraining komen niet alleen de basics van het commercieel denken aan bod, ook leer je (bij wijze van spreken) ijs verkopen aan eskimo’s, de trucjes van de sleazy autoverkoper (die we vervolgens ontleden en verbeteren), de wetenschappelijk bewezen theorie van Cialdini én gaan we samen aan de slag op een praktische manier. Een training duurt ca. 3 uur en kan worden gepland op elke locatie in Nederland. 

SMILE!

Een betere klantervaring? Hoe je dat voor elkaar krijgt leer je tijdens deze customer experience training. Aan bod komen moderne etiquette, klachtafhandeling, samenwerken in een team en verbale/non-verbale communicatie. Een glimlach op het gezicht van de klant toveren is een eitje na deze training! Ook deze training duurt ca. 3 uur en kan worden gepland op elke locatie in Nederland.

CONCEPT DESIGN

Het bedenken, testen of verbeteren van jouw brand experience? CYA helpt je daarbij en denkt mee over jouw gehele concept. Ook als je een nieuw bedrijf gaat starten. In dat geval brainstormt CYA graag met je mee vanaf het allereerste begin. Want opvallen met jouw concept en je klanten verrassen, daar weet CYA wel raad mee. 

PROJECTMANAGEMENT

Heb je tijdelijke ondersteuning nodig bij één of meer projecten binnen jouw bedrijf? Bijvoorbeeld op het gebied van concept design, sales, festivals of events? CYA helpt je graag. Informeer naar de tarieven via de knop hieronder!